Γεμίζω με εικόνες και εμπειρίες

#Μένουμεασφαλείς. Προστατευόμαστε.
Δημιουργούμε. Μαθαίνουμε.

"Αυγοτάραχο Μεσολογγίου" από τις "Τοπικές Κουζίνες" της ΕΡΤ

Οι «Τοπικές Κουζίνες» της ΕΡΤ ταξιδεύουν στην «περικαλλέα λίμνη» του Ομήρου, στον μεγαλύτερο ελληνικό υγρότοπο, τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Εδώ που παράγεται το «χρυσάφι της λιμνοθάλασσας», το πιο σπάνιο και πιο πολύτιμο απ’ όλα τα ελληνικά προϊόντα, το ΠΟΠ αυγοτάραχο του Μεσολογγίου!